Actuele projecten

Met uw donatie zorgt u dat kinderen die nu nog met een lege maag aan hun schooldag beginnen voortaan starten met een ontbijt. Samen met ContourdeTwern en basisscholen van Xpect primair en Tangent zorgen we voor een gezonde start voor alle kinderen! Geef direct aan deze actie!

Met uw donatie zorgen wij dat een basisschoolleerling die dat hard nodig heeft thuis kan lezen. Samen met de Kinderopvang groep, met de basisscholen Xpect Primair en boekhandel Gianotten Mutsaers zorgen we dat alle kleuters in hun ontwikkeling een goede start maken. Geef direct aan deze actie!

Tilburgs Studentendispuut F.I.E.T.S. gaat de 100-km OC&C Ringvaart Regatta uitdaging aan en roeit op 25 mei voor De Johan StekelenburgStichting. Daarmee geven zij kansarme kinderen een goede start: Geef direct aan deze actie!

Een greep uit het projectenoverzicht
van de Johan Stekelenburg stichting

Huiswerkbegeleiding

Cito-toets voorbereiding en begeleiding